Logotip

Українська сторона

Платформа Громадянського
Суспільства Україна-ЄС

Сесія стратегічного планування УС ПГС

23 червня 2017 р. УС ПГС продовжила роботу над стратегічним плануванням, провівши сесію із залученням досвідчених спеціалістів зі стратегічного організаційного розвитку Діни Волинець та Наталі Климової.

Учасники сесії активно долучилися до стратегування на основі цінностей, формулюванні пріоритетів та завдань Платформи, аналізу її ролі у суспільних процесах та пошуку шляхів посилення внеску УС ПГС у процес євроінтеграції України.

Робота в рамках сесії стратегічного планування була розбита на логічні компоненти, що сприяли напрацюванню спільного стратегічного бачення діяльності УС ПГС:

  • Що ми робимо, чому ми це робимо і яким чином.
  • Для кого ми працюємо?
  • Формування місії, візії та позиціонування.
  • Оцінка внутрішнього та зовнішнього середовища (SWOT аналіз).
  • Стратегічні напрямки діяльності.
  • Визначення довгострокових та короткострокових цілей.

Робота зі стратегічного планування буде продовжена, а за її результатами планується представити Стратегічний план УС ПГС.


Стратегічна сесія проведена в рамках проекту «Громадська синергія», що фінансується ЄС, виконується Міжнародним Фондом «Відродження» і спрямований на посилення ефективності участі громадськості в євроінтеграційних реформах через зміцнення двох громадських платформ, що діють в сфері європейської інтеграції України – Української сторони Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС та Української національної платформи Форуму громадянського суспільства Східного Партнерства.