Logotip

Українська сторона

Платформа Громадянського
Суспільства Україна-ЄС

Оголошення про початок реєстрації учасників Асамблеї УС ПГС

Оголошуємо про початок реєстрації учасників Асамблеї Української сторони Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС, яка відбудеться 6 лютого 2020 року у м. Києві.

Для чого збирається Асамблея:

Асамблея УС ПГС відбувається кожні 15 місяців. Цього разу на Асамблеї ми проаналізуємо роботу УС ПГС, її роль у виконанні Угоди про Асоціацію, обговоримо шляхи підвищення ефективності діяльності УС ПГС та основні пріоритети в її роботі на наступний рік, обміняємося думками щодо посилення ролі громадянського суспільства до євроінтеграційних реформ із запрошеними партнерами, проведемо вибори членів УС ПГС на вакантні посади.

Хто може взяти участь:

Члени УС ПГС та представники організацій-учасниць робочих груп УС ПГС, які відповідають критеріям п.7.4. Регламенту УС ПГС, а саме:

  • є зареєстрованими згідно із законодавством громадським об’єднанням, благодійною організацією, організацією роботодавців або профспілковою організацією,
  • поділяють цілі та принципи Угоди про асоціацію Україна-ЄС, а також цілі, завдання і принципи роботи УС ПГС;
  • займаються питаннями європейської інтеграції, готові працювати в одній із Робочих груп Платформи громадянського суспільства;
  • є неприбутковими, не належать до політичних партій та релігійних організацій;
  • зареєстровані щонайменше за рік до подання заявки на участь в робочій групі.

Для реєстрації:

Необхідно заповнити онлайн-форму не пізніше 23:59 22 січня 2020 року.

Заявки на участь, що надійшли після закриття реєстрації, не розглядаються.

Після опрацювання заявок буде сформований склад учасників Асамблеї УС ПГС, які отримають відповідне підтвердження. Учасникам буде надіслана програма Асамблеї та інші матеріали.

Зареєстрованим учасникам, які проживають не у Києві, буде відшкодовано проїзд до/з Києва (витрати покриваються лише на проїзд автобусом, потягом класу не вище купе або Інтерсіті не вище 2-го класу). Витрати на проживання не покриваються.

Із додатковими запитаннями або роз’ясненнями звертайтеся, будь ласка, за адресою [email protected].