Logotip

Українська сторона

Платформа Громадянського
Суспільства Україна-ЄС

Конференція: «Як трудова міграція українців впливає на ринок праці України та Європейського Союзу?»

17 жовтня у м. Київ Профспілка працівників будівництва і промисловості будівельних матеріалів України презентує дослідження «Вплив трудової міграції українських працівників на ринки праці України і ЄС (на прикладі будівельників)». Під час заходу експерти проаналізують причини й наслідки трудової міграції українців та їх нелегального працевлаштування, специфіку працевлаштування українців за кордоном, умови праці українських трудових мігрантів-будівельників в країнах ЄС. За участі представника від Шведської профспілки електриків буде розглянуто досвід європейських профспілок у роботі з трудовими мігрантами. В рамках Конференції відбудеться презентаціядослідження на тему: «Вплив трудової міграції українських працівників на ринки праці України і ЄС (на прикладі будівельників)». Конференція проходитиме за сприяння Європейського Союзу та Міжнародного фонду «Відродження» в рамках проекту «Громадська синергія».

Що? Конференція: «Як трудова міграція українців впливає на ринок праці України та Європейського Союзу»

Де? м. Київ, вул. Р. Окіпної, 2, Готель «Турист» (станція метро «Лівобережна»), Конференц-зал «Люмьер»

Коли? 17 жовтня 2018 р. 13:00 (реєстрація на місці з 12:30).

Спікери:

  • Василь Андреєв – Голова Профспілки працівників будівництва і промисловості будівельних матеріалів України
  • Олег Борисов – експерт з питань зайнятості і трудової міграції Профспілки працівників будівництва і промисловості будівельних матеріалів України
  • Девід Фернхед – Омбудсмен, Шведська профспілка електриків – Elektrikerna, Швеція (David Fernhed - Ombudsman, Svenska Elektrikerförbundet)

Акредитація для ЗМІ: Олег Борисов, м. 096-0173410

Довідкова інформація: захід проходитиме під егідою Української сторони Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС та Української національної платформи Форуму громадянського суспільства Східного партнерства.

Окремі думки, висловлені в матеріалах або озвучені на заході, є особистою позицією авторів/спікерів і необов’язково відображають точку зору Європейського Союзу та Міжнародного фонду «Відродження»