Logotip

Українська сторона

Платформа Громадянського
Суспільства Україна-ЄС

Анонс - Презентація звіту Chatham House "Боротьба за Україну" та розмова з представниками громадянського суспільства "Реформи в Україні та вплив громадянського суспільства"

Лондонський Королівський інститут міжнародних відносин Chatham House восени 2017 року підготував комплексне дослідження "Боротьба за Україну" (‘The Struggle for Ukraine’) щодо змін і перетворень в Україні, які відбулися з часів Революції Гідності. Доповідь присвячена підсумуванню основних викликів, успіхів та невдач у зовнішній і внутрішній політиці з часів Євромайдану: від безпекових, що пов'язані з російською агресією, до потреб глибинного реформування і модернізації української держави. Найголовнішою та найбільш революційною зміною в Україні експерти Chatham House називають нові стандарти відкритості, прозорості та громадянського контролю за органами влади.

22 березня 2018 року у Львові автори звіту "Боротьба за Україну":

  • Джеймс Ніксі, Керівник Програми Росія і Євразія, Chatham House
  • Орися Луцевич, Менеджер Українського Форуму, Chatham House
  • Мартін Краг, Інститут Міжнародних Відносин, Швеція

будуть презентувати та обговорювати з представниками громадянського суспільства стан реформ, основні виклики та завдання громадянського суспільства на шляху до євроінтеграції України.

На Ваші численні запити щодо потреб комунікаціїз європейськими експертами інформуємо про можливість приєднатись до онлайн-трансляції презентаціїзвіту. Посилання на з’явиться на facebook-сторінці події на початку заходу

До уваги львівських організацій – членів Платформи, а також Ваших партнерів: єможливість взяти участь безпосередньо в заході. Реєстрація за посиланням https://docs.google.com/forms/d/15HHuIYCL6YNU-unxbUqXsrE_mXBmAZiwBvDBV4S_CrI/edit

Дата:22 березня 2018 року

Час: 18:30-20:30

Місце проведення: кафе «Ратуша», площа Ринок, 1.


Chatham House є топовим аналітичним центром не тільки Великої Британії, а й світу з майже столітньої історією. В 2015 році в рамках цього дослідницького центру був започаткований«Український Форум» як унікальний майданчик для досліджень та дебатів щодо України.

Партнери заходу: Chatham House, проект "Громадська синергія" за сприяння Європейського Союзу та Міжнародного фонду “Відродження”, Західноукраїнське регіональне представництво Міжнародного фонду “Відродження”, Інститут лідерства та управління Українського католицького університету.