Logotip

Українська сторона

Платформа Громадянського
Суспільства Україна-ЄС

Результати спільного засідання РГ6 УС ПГС та РГ4 УНП


16 квітня відбулося спільне засідання Робочої групи 6 «Наука та технології, інформаційне суспільство, освіта, навчання та молодь, культура і спорт» Української сторони Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС та Робочої групи 4 «Контакти між людьми» Української національної платформи Форуму громадянського суспільства Східного партнерства.

Темою спільного обговорення стали питання культури. У засіданні, окрім членів робочих груп обох Платформ, взяли участь представники Міністерства культури України та Українського культурного фонду, а також інших інституцій, що займаються питаннями сфери культури (див. порядок денний засідання). Говорили про плани євроінтеграційних заходів Міністерства культури України та перспективи розвитку діяльності Українського культурного фонду, інституційні та інші виклики, що створюють перешкоди в реалізації окремих ініціатив, а також про потенціал співпраці з громадянським суспільством. Дискусія також стосувалася питань збереження об’єктів культурної спадщини, їх оцифрування, освітніх програм у сфері культури.

Ознайомитися з Протоколом засідання.


Засідання відбулось за підтримки проекту «Громадська синергія», що фінансується Європейським Союзом і Міжнародним фондом «Відродження» і виконується Європейською програмною ініціативою Міжнародного фонду «Відродження».