Logotip

Українська сторона

Платформа Громадянського
Суспільства Україна-ЄС

Економіка, екологія, освіта - можливі точки росту для України?

У рамках Міжнародної конференції з питань реформ в Україні, яка цього року відбудеться у Вільнюсі, Українська сторона Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС проведе круглий стіл на тему: «Економіка, екологія, освіта − можливі точки росту для України?».

Дата: 2 липня 2021 року

Час: 12:00

Де: Zoom

Робочі мови: українська, англійська (синхронний переклад буде забезпечено)

До участі запрошені Віце-прем’єр Ольга Стефанішина, Посол Литви в Україні Вальдемарас Сарапінас, Голова Представництва ЄС в Україні Матті Маасікас, Посол Великої Британії в Україні Мелінда Сіммонс, Перший Віце-прем’єр – Міністр економіки Олексій Любченко, Заступник Міністра захисту довкілля та природних ресурсів Ірина Ставчук, Заступник Міністра закордонних справ Литви Арнольдас Пранкевичус, Виконавчий директор МФ «Відродження» Олександр Сушко, представники організацій-членів УС ПГС.

На заході ми презентуємо позиційну записку, підготовлену експертами робочих груп Платформи, які дослідили, що змінила пандемія COVID-19 у різних секторах життя українського суспільства, якою була реакція влади на такі зміни, а також запропонували власні пропозиції до вирішення проблем і виходу з кризи. В свою чергу, запрошені учасники дискусійної панелі озвучать власні думки щодо варіантів підтримки України по виходу з кризи.

Якщо бажаєте взяти участь у заході, реєструйтеся до 30 червня. Посилання на захід буде надіслано зареєстрованим учасникам до 1 липня включно.

Захід організовано Українською стороною Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС у співпраці з Міжнародним Фондом «Відродження» в рамках проєкту EU4USociety, який фінансується Європейським Союзом.