Logotip

Українська сторона

Платформа Громадянського
Суспільства Україна-ЄС

Результати засідання Робочої групи 1 «Політичний діалог, зовнішня та безпекова політика» (03/07/2018)

3 липня 2018 року відбулося планове засідання Робочої групи 1. Після проведеної напередодні Асамблеї УС ПГС та першого засідання нового складу платформи української сторони, під час зустрічі РГ було розглянуто питання стосовно обрання нового голови УС ПГС та визначення ротації головування між секторами платформи.

Ростислав Томенчук також проінформував учасників про існуючи інструменти та механізми для активізації діяльності групи в рамках платформи, зокрема, подання проектів від ГО під час колу «Громадської синергії», внутрішнє дослідження від РГ та підготовку тематичної доповіді для засідання ПГС наступного року.

Крім цього, на засіданні визначили завдання по підготовці та початку роботи над пріоритетними темами РГ на 2018 рік. Наразі, група визначає учасників досліджень по темам та залучає до напрацювань додатковий експертний потенціал.



Засідання УС ПГС відбулося за підтримки проекту «Громадська синергія», що фінансується Європейським Союзом, співфінансується та виконується Міжнародним фондом «Відродження».