Logotip

Українська сторона

Платформа Громадянського
Суспільства Україна-ЄС

​Економіка, довкілля, освіта мають стати точками зростання після ковідної кризи

Такого висновку дійшли члени УС ПГС після проведення дослідження про вплив пандемії COVID-19 на різні сфери суспільного життя України.

Сьогодні під час круглого столу в рамках Міжнародної конференції з питань реформ в Україні ми презентували свою позиційну записку та запросили до обговорення представників України, Литви та ЄС.


Возможно, это изображение (‎текст «‎2 лиnHR, 2лиnHR,12.00 12.00 ZOOM EKOHOMIKA eKoлorR, OCBITA- moжлиB To4Kи pocTy AлR yKpaeHи? للها Cabinet of Ministers of Ukraine UkraineReform Conference EU-UKRAINE CIVIL SOCIETY PLATFORM ー INTERNATIONAL RENAISSANCE FOUNDATION MOVING FORWARD TOGETHER‎»‎)

Текст позиційної записки доступний українською та англійською мовами.

Дякуємо за участь та цікавий фідбек Вальдемарасу Сарапінасу, Ользі Стефанішиній, Ремі Дюфло, Арнольдасу Пранкевичусу, Тарасу Качці, Ірині Ставчук, Олександру Сушку, Татьяні Бабраускене.
Захід організовано Українською стороною Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС у співпраці з Міжнародним фондом "Відродження" в рамках проєкту EU4USociety, який фінансується Європейським Союзом.